enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4519
EURO
34,7410
ALTIN
2.440,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Tatar KITSAB Yönetim Kurulunu kabul etti

Tatar KITSAB Yönetim Kurulunu kabul etti
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
01.05.2020
24
A+
A-

Başbakan Ersin Tatar, Orhan Tolun başkanlığındaki Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat  Acenteleri  Birliği (KITSAB) Yönetim Kurulu üyelerini kabul ederek bir süre görüştü. Başbakanlıkta gerçekleştirilen kabulde, birlik üyeleri Başbakan Tatar’a salgın dolayısıyla içinde bulunulan süreçte yaşanan sıkıntılarını  aktardılar.

KITSAB BAŞKANI TOLUN ÖNERİLERİNİ AKTARDI

Koronavirüs sürecinde turizm konusunda izlenecek yolla ilgili  önerilerini de Başbakan Tatar’a aktaran KITSAB Başkanı Orhan Tolun,  önerilerinin hayata geçirilmesi konusunda destek talebinde bulundu.

TATAR: TÜM SEKTÖRLERİN FAALİYETE GEÇMESİYLE ESKİ GÜNLERE YAVAŞ YAVAŞ DÖNÜLECEK

Başbakan Ersin Tatar ise kabulde kürsel salgında sadece bireyler değil ülkelerin de ciddi sıkıntılar yaşamakta olduğuna dikkat çekerek ülkemizde anında alınan sıkı önlemlerle sağlık açısından ciddi bir sorun yaşamadan bu sürecin geçirilmekte olduğuna dikkat çekti. Tatar, “Bu Hükümetin başarısıdır. Sağduyulu ve bilim insanlarının önerileri doğrultusunda bir süreç yürütülmüştür. Bugün gelinen aşamada artık açılımlar gündeme gelebilecektir” dedi. Başbakan Tatar, aşamalı olarak açılımlar  gerçekleştirildikten sonra ekonominin çarklarının döneceğini ve tüm sektörlerin de faaliyete geçmesiyle eski günlere yavaş yavaş dönüleceğini kaydetti.   Turizmin ülke için çok önemli bir sektör olduğunu ve acentelerin de bu sektörde etkin rolü bulunduğuna dikkat çekerek “umutluyum bu sıkıntıları da aşacağız” ifadesini kullandı.

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.