enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C

TAÇOY BAŞKANLIK MI BAKANLIK MI İSTİYOR?

TAÇOY BAŞKANLIK MI BAKANLIK MI İSTİYOR?
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
02.11.2020
30
A+
A-

Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan UBP 11. Olağanüstü Kurultayı’nda 6801 oy kullanıldu ve  UBP Kurultayı’ndan 2’nci Tur sonucu çıktı. İlk turda Dursun Oğuz: 688, Ünal Üstel:  575, Faiz Sucuoğlu: 2706, Nazım Çavuşoğlu: 691 Hasan Taçoy: 2102 oy aldı. Geçersiz oy: 39

Adaylardan biri salt çoğunluk sağlayamadığı için, seçim en çok oy alan Faiz Sucuoğlu ve Hasan Taçoy arasında bir hafta sonra, 7 Kasım’da tekrarlanma kararı üzerine Hasan Taçoy’un tüm partililerce ikinci turdan çekilme kararı vermesi konuşulurken Ulusal Birlik Partisi içerisinde bomba etkisi yaratacak söylemler dönmeye başladığı gelen bilgiler arasında.

7 kasımda gerçekleştirilecek ve UBP’nin genel başkanını belirleyecek ikinci tur seçimi öncesinde Taçoy ve Sucuoğlu’nun kapalı kapılar ardında görüştüğü ve bu görüşme sonucunda Hasan Taçoy’un adaylıktan çekilme şartının kendisine bakanlık istemesi konuşuluyor.
Söylentiye göre ikinci turda rakibi olan Sucuoğlu’na oranla daha düşük oy alacağının bilincinde olan Hasan Taçoy Salı günü yapacağı basın açıklaması öncesinde Faiz Sucuoğlu ile görüşerek adaylıktan bir tek şartla çekileceğini onunda Bakanlık olduğunu konuşuluyor.
İkinci turun en güçlü adayı görünen Faiz Sucuoğlu’nun    Bakanlık isteyen Taçoy’u reddetmesi üzerine Salı günü öğle saatlerinde Taçoy’un yarışa devam edeceğini açıklayacak olması gelen bilgiler arasında.

UBP tabanında ise bekleyiş gergin…
Ulusal Birlik Partisi tabanında dedikodu gibi yayılan Bakanlık tartışması üyelerde gergin bekleyişe sebep olmuş durumda.
Hasan Taçoy’un ya bakanlık ya da ikinci turda rakip olarak devam edeceğim tarzındaki söylentisi parti üyelerince ‘’ Başkanlık mı Bakanlık mı istiyor?’’ tartışmalarına yol açtı

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.