enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5769
EURO
35,0003
ALTIN
2.428,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

SUCUOĞLU; ”BU HALKIMIZ İÇİN YAPILMIŞ BİR AÇILIMDIR”

SUCUOĞLU; ”BU HALKIMIZ İÇİN YAPILMIŞ BİR AÇILIMDIR”
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
07.10.2020
31
A+
A-

Ulusal Birlik Partisi Meclis Toplantısı öncesinde özel bir web tv’ye açıklamalarda bulunan Faiz Sucuoğlu gündemi değerlendirdi.

Geçmiş dönemlerde yapılan araştırmalarda toplumun Maraş’ın açılmasına yüzde 79 destek olduğunu kaydeden Sucuoğlu  yaptığı açıklamada aslında  bu açılımın Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Ersin Tatar’a yararına olmaktansa tamamen Kuzey Kıbrıs Türk halkına yarayacağını belirtti.
Hükümetin küçük ortağının bu açılımın karşısında biraz fazla alınganlık yaptığını ve en azından Kudret Özersay’ın ilk olarak sayın Ersin Tatar ile bir toplantı yaptıktan sonra karşılıklı anlaşılamaması durumunda olayları buraya getirmesi gerektiğini belirtti.

Pandemi hastanesi yapım aşamasını, Su temin projesindeki tamiratı ve Maraş açılımı konusunda açıklamalarda bulunan Sucuoğlu; ” Tüm bunlar halkımız adına yapılmış hamlelerdir. Pandemi hastanesi, Su projesindeki tadilat ve Maraş açılımı sadece Başbakan Ersin Tatar’ın yararına değil tüm halkımızın yararınadır bunlara göz yummak tamamen kendimize zarar verecektir.” açıklamalarında bulundu.

Hükümet konusunda da açıklamalarda bulunan Sucuoğlu ilk amaç 3 gün sonra gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimi ve olursa ikinci tur olduğunu ve ondan sonraki duruma göre Hükümet in durumunu konuşmak gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın ”bir boru tamirinin bu kadar uzun mu sürer?” açıklamasına da değinen  Sucuoğlu: ” Sayın Akıncı Sanırım su yüzeyinin ne kadar altından bu boruların geçtiğini, sadece tamirat için Türkiye Cumhuriyeti’nin 870 milyon Türk Lirası harcandığını ve 1850 metre derinliğinden gelen borunun tamiratını bu kadar kolay görmemesi gerektiğini belirtti”

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.