enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5604
EURO
34,9941
ALTIN
2.423,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

SİBER: FIRSATÇILARA GÖZ YUMMAYIN

SİBER: FIRSATÇILARA GÖZ YUMMAYIN
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
21.04.2020
30
A+
A-

Başbakanlık Kovid-19 Koordinasyon Konseyi Başkanı Dr. Sibel Siber Özel bir Web TV’de katılığı programda, pandemi süreci başlamadan önce ülkeye bazı ithalatçılar tarafından 1 milyon maske, 1 milyon adet de tulum getirildiği ve bu malzemelerin yurtdışına satıldığı duyumlarını aldığını, bu duyumları birkaç yerden de teyit ettiğini açıkladı.

Kovid-19 Özel Yayınına katılarak açıklamalarda bulunan Dr. Siber, “soruşturma açılmalıdır” dedi ve şunları söyledi:

“Maalesef çok daha bu pandemi olayı başlamadan tedbirler başlamadan bazı ithalatçıların Türkiye’den 1 milyon maske, 1 milyon adet de tulum getirttiği ve bunların bazı kanallardan yurtdışına gönderildiği duyumlarını aldım. Böyle olunca da tabiî ki bizim ülkenin nüfusuna göre 1 milyon maske, 1 milyon tulumun Türkiye’den getirilip halen elimizde kalmaması büyük soru işaretlerine yol açtı. Bunların yurtdışına gönderildiğini birkaç yerden teyit aldım. Maalesef bunlar da yaşanmış. Yani bu tip dönemlerde, savaşlarda, olağanüstü durumlarda halkın büyük bir bölümü acı çekerken, endişe içerisindeyken, varını yoğunu kaybederken, açlık tehdidi ile yüz yüze kalırken maalesef bir takım çıkarcılar da her zaman ortaya çıkıyor. İşte bunlar çok daha tehlikeli. Bunların ortaya çıkarılması, deşifre edilmesi, soruşturma yapılması çok önemli çünkü halka zarar veriyor. Hepimize zarar veriyor. Bu fırsatçılara göz yummamak gerekiyor.”

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.