enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C

SESİMİ DUYAN VAR MI?

SESİMİ DUYAN VAR MI?
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
16.02.2023
526
A+
A-

Sesimi Duyan Var Mı?
Başta deprem felaketini yaşayan Türkiye ve bununla birlikte tüm dünyayı derin yasa boğan deprem felaketinde yaralarımızı beraber sarıyoruz.Dünyanın farklı ülkelerinden gelen gönüllüler, toplanan bağışlar.. ile tüm insanlığın seferber olduğu günlerdeyiz.
Bu bağlamda ,deprem bölgesinden evlerini kaybederek adamızdaki yakınlarına sığınmış halen hamilelikleri süren anne adaylarımız ile çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için el ele veriyoruz. Çocuklarınızdan, bebeklerinizden kalan eşyalara ihtiyaç duymaktayız.

Yenikent Sağlık Merkezinde,Şengül T. Canselen ile Ezgi Çiftarslan gelecek yardımları topluyor.Haydi Kıbrıs el ele.
Depremzedelerimize direkt temas eden Şengül T. Canselen “Yaşadığımız bu sarsıcı hadise esnasında evlerini kaybetmiş, 38 haftalık, 28 haftalık iki hamile anne adayımız, evini tamamen kaybetmiş 1.5 aylık kız, 7 yaşında erkek ve 8 yaşında kız cocuk olmak üzere çocuklarımıza sahip çıkmak adına el ele verdiğimiz bu süreçte yapılacak olan tüm yardımları Yenikent Sağlık Merkezinde  topluyoruz.
Şimdi el ele verme zamanı küçük büyük demeden elimizden ne geliyorsa yardımlarınızı bekliyoruz.
Bu vesile ben de adamıza gelen doğum yapmış ya da anne adayı olan depremzedelerimize ücretsiz emzirme danışmanlığı hizmeti sunacağımı belirtmek isterim.”

İletişim
Şengül T. Canselen 0548 879 9673
Ezgi Çiftarslan 0548 860 4500

Temel Ihtiyaç Listesi
-Bez
-Islak mendil
-Kıyafet
-Ayakkabı
-Ana kucağı
-Reflü yastığı
-Anneler için doğuma hazırlık ihtiyaçları

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.