enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4522
EURO
34,8167
ALTIN
2.479,72
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
10.10.2020
18
A+
A-

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 3 Haziran 2020 tarihinde bir evde ölü olarak bulunan Aleyna Çakır (Sema Esen) olayına ilişkin son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Aleyna Çakır’ın ölümünde şüpheli konumda olan Ümitcan Uygun’un, sosyal medya üzerinde yaptığı o paylaşımlar infial yarattı. Geçtiğimiz haftalarda Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun’un sokakta ölü olarak bulunması olayı sonrasında Ümitcan Uygun’un paylaşımları dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımların ardından Aleyna Çakır’ın annesi Hatun Esen ve baba Mehmet Esen ATV ana haber’e konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA: ÜMİTCAN UYGUN’DAN İNFİAL YARATAN PAYLAŞIM!

İşte sosyal medyada mecralarında büyük tepkiye neden olan paylaşımlara ilişkin son dakika ayrıntıları şöyle…

SON DAKİKA HABERİ! Aleyna Çakır olayında şok gelişme! Şüpheli Ümitcan Uygun’dan tehdit gibi paylaşım

İL LEVHASI ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Aleyna Çakır cinayetinde şüphelerin yoğunlaştığı isim olan, Çakır’ın eski sevgilisi Ümitcan Uygun ile ilgili bugün ATV ana haber ekranlarına yeni bir gelişme yansıdı. Pek çok kez Aleyna Çakır’ın ailesini tehdit ettiği bilinen Ümitcan Uygun’un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşımlar ise yeni bir tehdit olarak algılandı.

SON DAKİKA HABERİ! Aleyna Çakır olayında şok gelişme! Şüpheli Ümitcan Uygun’dan tehdit gibi paylaşım

TEHDİTLER SAVURARAK GEZİYOR!

Ümitcan Uygun’un, Aleyna Çakır’ın ailesinin yaşadığı ile (Kırşehir) giderek il sınırı levhasının önünde fotoğraf çekilmesi ve bunu sosyal medya hesabı üzerinde paylaşması dikkatleri çekti. Konuyla ilgili ATV’ye konuşan Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen, Ümitcan Uygun’un elinde silahlarla tehditler savurarak gezdiğini ifade etti.

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.