enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5696
EURO
34,9457
ALTIN
2.426,61
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

İlacı evinizde: Kaynatıp sürün

İlacı evinizde: Kaynatıp sürün
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
17.11.2022
53
A+
A-

Ceviz, süper besinlerden biri olarak adlandırılıyor. Cevizin faydaları saymakla bitmiyor. Cevizin içi de dışı da sağlıklı yağlar, vitamin ve minerallerle dolu. Birçok sağlık sorununa ilaç gibi gelen ceviz, kabuğuyla da şifa veriyor. Özellikle kurumuş ve çatlamış topuklara kaynatılmış ceviz kabuğunu sürmek çirkin görüntüyü kısa sürede eski haline döndürüyor.

Cevizin içi ayrı dışı ayrı fayda sağlıyor. Cevizin faydaları saymakla bitmez. Ceviz kabuğu da en az cevizin kendisi kadar faydalı. Artık ceviz kırdıktan sonra kabuklarını çöpe atmayacak biriktireceksiniz. Kadın erkek demeden çoğu kişinin şikayetçi olduğu kurumuş ve çatlamış topuklardan kaynatılmış ceviz suyu sayesinde kurtulabilirsiniz.

CEVİZ KABUĞUNUN AYAK SAĞLIĞINA FAYDASI

Ayaklar, tüm gün vücudun ağırlığını çekiyor. Bakımına çok dikkat edilmesi gerekmektedir. Kötü ayak sağlığı tüm hayat kalitesini olumsuz hale getirebilir. Ayak sağlığıyla ilgili sorun yaşamaya başlamadan önce önlem alarak ayaklarımızı koruyabiliriz.

Ayaklarınıza gereken özeni ve bakımı göstermediğinizde kuruma, nasırlaşma ve çatlamalar meydana gelebilir. Sadece estetik olarak kötü bir görünüm olmayacak aynı zamanda topuk çatlakları bir süre sonra can yakan bir acı vermeye başlayacaktır. Topuk çatlaklarına zamanında müdahale edilmezse acı verici bir hale dönüşebilir. Kötü bir deneyim yaşamamak için doğal yöntemlerle kendinizi koruyabilirsiniz.

CEVİZ KABUĞU SUYU NASIL HAZIRLANIR?

Kolayca hazırlanan ceviz kabuğu suyu, tahmin edemeyeceğiniz şifalar sağlayabiliyor. Özellikle ayak topuklarınıza süreceğiniz ceviz kabuğu suyu, topukları yumuşacık yapar.

Bir tencere dolusu suyun içine ceviz kabuklarını koyun 30 dakika kaynatın.

Daha sonra bu suyu bir kovanın içine döküp ayaklarınızı içine koyun ve 15 dakika bekleyin.

Akabinde topuklarınızı suyun içinde sert bir lif ile keseleyip yıkayıp nemlendirin. Haftada 1-2 kere tekrar etmeyi ihmal etmeyin.

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.