enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Hayatını kaybeden Kaşıkçı’nın annesinden şok açıklmala!

Hayatını kaybeden Kaşıkçı’nın annesinden şok açıklmala!
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
20.10.2020
21
A+
A-

Tatil için ülkemize gelen ve geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Fatma Kaşıkçı’nın annesi Ayşe Çınar, kızına tuzak kurulduğu iddiasında bulundu.

Kıbrıs Türk kökenli bir aileden gelen ve Londra’da yaşayan Kaşıkçı’nın ülkemize geldiği 16 Ekim günü, bir otelde karantinaya alındığı belirtiliyor.

Fatma Kaşıkçı yönetimindeki NS 140 plakalı araç, Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada Hocaoğlu Petrol yakınlarında yoldan çıkıp, beton elektrik trafosuna çarptı. Kazada Kaşıkçı, olay yerinde can verirken, araçta yolcu olarak bulunan 23 yaşındaki Cuma Yıldırım’ın hastanedeki tedavisi sürüyor. Polis olayla ilgili soruşturma yürütüyor.

“EHLİYETİ YOKTU, HİÇ ARAÇ KULLANMADI”

Hürriyet’e konuşan talihsiz kadının annesi Ayşe Çınar, kızına tuzak kurulduğunu söyledi.

Çınar, Gazimağusa’da yaşayan bir gencin kızını otelde ziyaret ettiğini, iki gün boyunca kaçak olarak otelde kaldığını ve daha sonra bir araçla otelden ayrıldıklarını anlattı.

Çınar “Kızım bu zamana kadar araç kullanmadı. Ehliyeti yok. Karantinada kalan bir kişinin dışarı çıkması kim veya kimler tarafından sağlandı. Kızıma yanındaki erkek, ben alkollüyüm aracı Gazimağusa’ya kadar sen kullan demiş. Kendisinin de ehliyeti yokmuş. Ehliyetsiz kişiye neden araç veriliyor? Bu otomobilin sahibi kim?” diye konuştu.

Koronavirüs salgını nedeniyle Kıbrıs’a gitmek için test yaptırdığını söyleyen anne Ayşe Çınar, testin negatif çıkması durumunda, Kıbrıs’a gidip dava açacağını da söyledi.

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.