enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Hamitköy’de dehşet! Sokak hayvanları zehirlendi…

Hamitköy’de dehşet! Sokak hayvanları zehirlendi…
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
17.11.2022
33
A+
A-

Hamitköy’deki onlarca kedi ve köpek zehirlenerek öldürüldü.

Son günlerde ülkenin neredeyse her yerinde meydana gelen hayvan zehirleme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Hamitköy’de  Anıttepe civarında dün gece onlarca kedi ve köpek kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenerek öldürüldü.

Etrafa atılan zehirli etleri yiyen kedi ve köpekler sokaklarda ölü olarak bulundu. Vatandaşlar, kimseye zararı olmayan ve özenle besledikleri hayvanların zehirlenerek katledilmesine sert tepki gösterdi. Sokak hayvanlarının yanı sıra sahipleri ile birlikte gezen köpekler de acımasızca yapılan bu tuzaktan nasibini aldı. Yaklaşık bir ay önce yine Hamitköy bölgesinde köpek ve kediler zehirlenerek öldürülmüştü.

 

Atılan zehirlerden dolayı 3 köpeği zehirlenen Nezire Tel, konu ile ilgili açıklama yaparak yaşanan  olaydan dolayı çok üzgün olduklarını dile getirdi. Nezire Tel, 3  köpeğinin zehirlendiğini, birini veterinere götürdüğünü ama kurtarılamadığını bir köpeğinin ise ölüsünü dahi bulmadıklarını söyledi. Geçen ayda yine onlarca sokak hayvanının Hamitköy’de katledildiğini söyleyen Tel, ara  ara sürekli bir yere zehir konduğunu belirtti. “Sokakta ne kedi ne köpek kaldı” diyen Tel, Hamitköy’de hayvan severlerin çok dikkatli olmasını istedi. Konu ile ilgili polise de ifade verip şikayetçi olduklarını belirten Tel, mahallece bakılan ve belediyenin kısırlaştırdığı, kimseye bir zararı olmayan hayvanların acımasızca katledildiğine dikkat çekti.

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.