enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

FUTBOLCULARIMIZDAN BÜYÜK TEPKİ

FUTBOLCULARIMIZDAN BÜYÜK TEPKİ
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
22.10.2020
34
A+
A-

Futbolcular Derneği futbolun yeniden başlaması için karar üretemeyen ilgili kurumlara karşı tepkilerini dile getirdi.

Futbolcular Derneği 23 Ekim Cuma günü herkesi Atatürk Stadı’na davet etti.

Yapılacak olan açıklamalarını daha güçlü duyurabilmek için sporun tüm paydaşlarından destek beyan ettiler.

Futbolcular Derneği basın açıklaması şu şekilde:

“Ülkenin her noktasına hitap eden, en büyük sektörlerden biri olan futbolumuzun bu süreçte geldiği son nokta içler acısı durumda olduğumuzu göstermektedir. 2,5-3 aydır futbolla ilgili durumun ne olacağına karar verilememesi ve herhangi bir çözüm bulunamamasını hayretler içerisinde izlemekteyiz.

Hükümet, Başbakanlık, Sağlık Bakanlığı, Spor Dairesi, Sağlık Üst Kurulu veya diğer tüm dernek ve federasyonlar, 3 aylık bir zaman geçmesine rağmen temaslı sporların hangi şartlarda veya hangi şekilde oynanacağı çözümünü bulamamaları, çözüm arama yerine birbirleri ile sürtüşmeleri, sadece ülke futbolunu değil, bu sektörden maddi kazanç sağlayan birçok yerel çalışanı da etkilemiş durumdadır.

Sadece geliri futbol sektöründen olan ve evine ekmek götüremeyecek futbolcuları düşünmeden, okul parası karşılığı futbol oynayan gençlerimizin okula dahi yazılamayacağının farkına varmadan 3 aydır hiçbir karar üretemeyen kurumları şiddetle kınıyoruz. Bu durum ülke gençliğine ve spora yapılan çok büyük bir haksızlık olup, ilgili kurumların bir an önce bu yanlıştan dönülmesini ve bizlere futbolumuzu geri vermelerini umuyoruz.

Alınamayan kararlardan ötürü 23 Ekim Cuma günü, saat 14:00’da Lefkoşa Atatürk stadyumunda basın açıklaması yapılacaktır. Tüm başkan, antrenör, futbolcu, hakem, basın mensubu ve sporseverleri bir bütün olmak için desteğe bekliyoruz.

Futbol bir sektördür, bu sektörde hepimizindir”.

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.