enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

FİTNESS MERKEZLERİ EYLEM YAPACAK

FİTNESS MERKEZLERİ EYLEM YAPACAK
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
18.05.2020
35
A+
A-

Fı̇tness merkezlerı̇, ülkemizde korona virüs vakası olmadığına dikkat çekerek, fitness merkezlerinin ivedilikle açılması gerektiğini vurguladı.

 

Fı̇tness Merkezlerı̇ yaptıkları açıklamada, seslerini duyurmak için bugün Meclis önünde saat 10.30’da eyleme gidileceği vurguladı.

Yapılan açıklama şöyle:

‘Ülkemı̇zdekı̇ pandemı̇ sonrası açılış sürecı̇nı̇n başlaması, sağlıkta önleyı̇cı̇ sektör olan fı̇tnes merkezlerı̇nı̇n ı̇vedı̇lı̇kle açılmasını gerektı̇rmektedı̇r.

Tüm dünyada baş gösteren Covid-19 pandemi sürecinde; ilk günden itibaren gereken hassasiyeti göstererek, devletimizin kapanış kararını beklemeden,  KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun birlikteliğinde kapanış kararı veren Fı̇tness  Merkezlerı̇mı̇z açılış için de gereken tüm tedbirleri almıştır.

Bizler, Pandemi sonrası iş yeri açılımlarının sürdüğü şu anki süreçte, sağlıkta önleyı̇cı̇ sektör olan Fitnes Merkezlerimizin açılmasını ve toplumumuzu fiziksel ve mental anlamda rahatlatacak Fitnes aktivitelerinin başlamasını talep etmekteyiz.

Bu bağlamda devletimiz nezdinde gereken tüm girişimleri yapmış, hazırlamış olduğumuz açılış hijyen kriterleri ve salonlarımızın içinde bulunduğu bu dar Boğazdan çıkmaları için gerekli ekonomik önerileri de ilgili bakanlıklara sunmuş bulunmaktayız.

Ancak demokrasi çerçevesinde yapmış olduğumuz tüm bu girişimler, görüştüğümüz tüm yetkililerce de olumlu karşılanmasına rağmen, henüz bir sonuca ulaşmamıştır.

Toplum sağlığı ve spor adına yapılmış milyonlarca lira ile ifade edilen yatırımlar ( milli servetimiz) ve sektör batma noktasına gelmiştir.

Artık sesimizi duyurmanın başka çaresinin kalmadığı bu noktada bizler  bugün Meclis önünde saat 10:30 da sesimizi daha gür duyurmak ve haklı mücadelemizi anlatabilmek adına tüm paydaşlarımızıla birlikte toplanıyoruz.

Haklı mücadelemizde bizlerle birlikte bugüne kadar sesimizi duyuran tüm medya ve spor basınımıza sonsuz teşekkürler.’

 

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.