enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

FİLİZ BESİM: “ALTIN KURAL OLAN HİJYEN, BIRAKILMAMALI”

FİLİZ BESİM: “ALTIN KURAL OLAN HİJYEN, BIRAKILMAMALI”
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
17.08.2020
34
A+
A-

Sağlık Eski Bakanı Filiz Besim, Yeni Bakış’a önemli açıklamalarda bulundu.

Covid-19 salgınının henüz bitmiş olmadığının bilinmesi gerektiğini söyleyen Besim, “Yanı başımızda Türkiye Cumhuriyeti var. Vakalarda ciddi artışların olduğunu görüyoruz. Diğer taraftan Güney Kıbrıs’ta ciddi vaka artışı görüyoruz. Bizim kendimizi bunlardan soyutlamaya, dünyanın dışındayız, bize salgın bulaşmaz, salgın geldi-gitti gibi bir psikolojiye girmemiz çok yanlış olur” dedi.

Besim ayrıca, “Öncelikli olarak bilmek zorundayız ki önümüzdeki aylarda gerek komşularımızda olan vaka artışları, çevremizde olan vaka artışları illa ki bizi de etkileyecek” dedi.
Besim, insanlarla çok yakın mesafede olunmaması, mutlaka ve mutlaka toplu yerlerde maske takmak gerektiğini, altın kural olan hijyenin bırakılmaması gerektiğini de söyleyen Besim, defalarca söylenmesine rağmen Mart ayından beri bir pandemi hastanesinin olmadığını ve durumun ciddi bir boyutta sıkıntı yaratacağını söyledi.

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.