enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5949
EURO
34,8066
ALTIN
2.495,63
BIST
9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

‘Dijital seleksiyon yaşanacak’

‘Dijital seleksiyon yaşanacak’
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
16.04.2020
29
A+
A-

Covid-19 salgını ile mücadele ve sonrasında yaşanacak değişimler Teknolojide Kadın Derneği’nin düzenlediği “Wtechtalks Yeni Dünya Düzeni” başlıklı Webinar serisinin ilk toplantısında ele alındı.

Tüm dünyada yaşamı kökünden değiştiren Covid-19 salgını iş dünyasında da iş yapış yöntemlerini ve geleceğe dair hedefleri farklı bir boyuta taşıdı. Evden çalışmanın öne çıktığı iş dünyasında, bir yandan sürdürülebilirlik ön plana çıkarken bir yandan da bu salgınla mücadele ve sonrasında yaşanacak değişimler tartışılıyor. Teknolojide Kadın Derneği de bu gelişmelerden yola çıkarak “Wtechtalks Yeni Dünya Düzeni” başlıklı Webinar serisini başlattı.

Teknolojide Kadın Derneği Yönetim kurulu Başkanı ve 360+Media Interactive Ajans Başkanı Zehra Öney’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Covid-19 Sonrası, Değişen Küresel Ekonomi, İş Dinamikleri ve Toplumsal Yansımalar” konulu ilk webinara Denizbank CEO’su Hakan Ateş, Kuika Software Kurucusu Süreyya Ciliv, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı ile Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı Deniz Ülke Arıboğan katıldı.

Zehra Öney: Umut her zaman var.

Zor bir dönemden geçildiğini ancak umudun her zaman var olduğunu belirten Zehra Öney, Wtech olarak hedeflerinin sektör liderlerinden dar boğazda olan birey, kurum ve kuruluşlar için çözüm önerilerini duymak olduğunu vurguladı. Öney, Sosyal olarak da politik olarak da umut var. McKinsey&Company, Covid-19 salgının yarattığı toplumsal ve finansal şok ile kriz ortamından çıkmak için 5 adımdan oluşan bir aksiyon önerisi hazırladı: Çözümle, Direnç Kazan, Yeniden Başla, Yeniden Tasarla ve Reform Yarat. Bu kapsamda Covid-19 sonrası farklı sektörlerde ne gibi değişiklikler yaşanacak, değişen toplum dinamikleri ne olacak, yeni normalimiz artık nedir sorularına bu webinarda yapılan değerli katkılarla bir öngörü oluşturmayı hedefledik” diye konuştu.

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.