enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

“DENİZDEN SOFRAYA” SEAFOOD MARKET & RESTAURANT

“DENİZDEN SOFRAYA” SEAFOOD MARKET & RESTAURANT
RESİM AÇIKLAMASI - creditwesthaberiçireklam -
A+
A-

                    Yaklaşık 10 yıl önce Akdeniz’in incisi Kuzey Kıbrıs’ta kurulan ve deniz ürünleri tedariki konusunda hizmet vermeye başlayan işletme, bugünlerde faaliyetlerini genişletmiş durumda. Bambaşka konsepti ile hizmet veren işletme gurme ve ağzının tadını bilen lezzet severlere ev sahipliği yapıyor. 


                    Hem kendi denizlerimizden hem de dünyanın dört bir yanından ithal ettiği onlarca çeşit deniz ürününü, konsept ve tematik reyonlarında satışa sunarak balık severlerin yüzünü güldürüyor. Haftanın üç günü Türkiye sularında avlanan balıkları deniz yoluyla adaya getiren firma, hava yoluyla da birçok başarılı operasyona imza atıyor. Lahos, dülger, fangri, dil, barbunya gibi Premium balıkları Senegal’den, taze somon balığını Norveç’ten, canlı istiridye, canlı deniz tarağı gibi kabukluları Hollanda’dan, canlı ıstakozları ise Kanada’dan havayolu ile getiren işletme taptaze balıkları ülkemiz insanıyla buluşturuyor.


                    Soğuk zincirin bozulmaması ve hijyen koşullarda balık temizliği  konusunda çok dikkatli davranan Sea Food market,  standartlara uygun olmak için birçok kalite ve sağlık kriteri konusunda da çok hassas davranıyor.

                    Her gün onlarca çeşit taze ürünü bula bildiğiz gibi, seçtiğiniz balığı ücretsiz olarak temizletip dilediğiniz şekilde hazırlatabiliyorsunuz. Satın aldığınız balıklar önce pırıl pırıl temizleniyor. Balığın içinde bulunan kanlar özel fırçalar ile iyice çıkarılıp güzelce yıkanıyor. Sonra dilerseniz fileto yapılıyor, dilerseniz kelebek açılıyor. İsteğinize göre Balığın derisinin alınması, şişlik doğranması gibi farklı farklı yöntemleri de severek yapıyorlar. İstediğiniz şekilde pişirime hazırlanan balıkları, en hijyenik koşullarda paketliyorlar.  

 

 


                    Dilerseniz seçtiğiniz ve temizlettiğiniz balıkları pişmiş olarak da alabiliyorsunuz. Talepleriniz doğrultusunda seçilen ve temizlenen balıklar işini sevgiyle yapan profesyonel bir mutfak ekibiyle ve özel yöntemlerle pişirilmekte. Mutfağın şefliğini aynı zamanda şirketin direktörü olan Mehmet Bardak ve ekibi yapmakta. Balığınızın nasıl pişeceği konusunda dilerseniz tavsiye alabilir ve Izgara, tava ya da buğulama gibi farklı pişirme yöntemlerinden birini tercih edebilirsiniz. Ayrıca sırrı Mehmet şefte saklı, enfes lezzetiyle dillere destan olan dışı çıtır çıtır içi ise pamuk gibi yumuşak kalamarı da alışveriş sepetinize ekleyebilirsiniz. Pişirilen balıklarınızın yanında salata, cips, midye, karides güveç gibi çeşit çeşit başlangıç ve ara sıcakları satın alabileceğiniz gibi, günlük olarak hazırlanan lezzetli soğuk mezeleri de ziyafetlerinize eklemek sizin keyfinize kalmış.


                    Pişirilen balıkları isterseniz özel paketlerinde paketleyip evlerinizde tüketmek üzere size teslim ediyorlar, isterseniz de restoranda konuk oluyor, enfes lezzetleri masanıza servis ediyorlar. Restoranda menü kullanılmamakta. Menü reyonlardaki balıkların ta kendisi. Daha çok denizde vahşi olarak yetişen mevsim balıkları üzerine kurulu bir konsept. Başka restoranlarda bulamadığınız çeşit çeşit balıkları burada en uygun fiyatlarla tüketebiliyorsunuz. Market fiyatlarıyla restoran keyfi yaşıyorsunuz resmen. Gözünüzle gördüğünüz ve dokunarak seçebildiğiniz taptaze deniz balıklarını yemek de cabası. Aynı zamanda mekânda bulunan enfes şaraplardan birinin Yemeklerinize eşlik etmesini isteyebilir, ya da rakı balık konseptini tercih edebilirsiniz. Hem marketin hem de restorandın iç içe olduğu çok değişik bir ortam.

                       Sea Food markette alışveriş sadece balık reyonları ile sınırlı değil. Enfes gurme reyonlarında türlü türlü lezzetleri bulabildiğiniz gibi Asya, Afrika gibi farklı kültür ve coğrafyalara ait ürünler de raflardaki yerini almış durumda. Dünyanın farklı yerlerinden getirilen çeşit çeşit peynirler, farklı kültürlere ait yöresel lezzetler, soslar, baharatlar, ev yapımı turşular, değişik deniz otları gibi birçok farklı lezzet de mekânda sunulmakta. Her şey den öte işletmede bulunan tüm çalışanlar o kadar arkadaşça ve samimi davranışlar sergiliyor ki, onların o içten ve sıcak tavırları sayesinde kendinizi mekân sahibi gibi hissediyorsunuz. Sizlere tavsiyem en kısa zamanda mekâna uğramanız ve tadını başka hiçbir yerde bulamayacağınız lezzetleri tatmanız. Bilmeyenler için; Sea Food market ve restaurant, Girne’de, Bellapais trafik ışıklarının tam köşesinde yer alıyor. Gittiğiniz de Sushi barındaki sushilerin de tadına bakmayı sakın unutmayın.

 

 

türkbankasıtelsimhaberiçireklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.